top of page

Om oss

Ett helhetlig menneskesyn er grunnleggende – kropp og sinn henger sammen. Det er viktig å forsøke å finne årsaken til at en får sykdom og plager. Behandlingen som gis er skreddersydd til akkurat deg, og trenger derfor ikke være lik for en annen person. Behandlingen går ut på å hjelpe kroppen til å gjøre seg selv frisk.

jarle.jpeg

Jarle Botnen

Homeopat/Akupunktør

Jarle ble uteksaminert homeopat ved Norsk Akademi for Naturmedisin i 1980. Dette er en 5-årig utdanning innen anatomi, fysiologi, patologi og naturmedisinske fag, innrettet for å utfylle tilbudene som finnes i helsevesenet.  Homeopater er utdannet for å kunne helse, legene om sykdom. Jarle er født i 1955, far og bestefar. Startet praksis ved det første tverrfaglige senter i Norge, Skillebekk medisinske og naturmedisinske senter på Skillebekk i Oslo, startet deretter Bø Naturmedisinske Klinikk, deretter startet klinikk i Skien, så det tverrfaglige “Senter for Livskvalitet» i Kragerø (2002) som han er daglig leder for i dag. Jarle har vært leder og styremedlem i mange år i NHL (Norske Homeopaters Landsforbund) og NNH (Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon) fra 1980-tallet.

Les mer

Silje Selmer

Biopat / Sykepleier

Silje har en bachelorgrad i sykepleie og studerer for tiden for å bli biopat (naturterapeut) ved Tunsberg medisinske skole. Silje ønsker å hjelpe andre med å oppnå optimal helse gjennom skreddersydde biopatiske/naturterapeutiske behandlinger som inneholder kostholds- og livsstilsendringer, vitamin- og mineraltilskudd, urtemedisiner, immunterapi og trening. Silje mener at ved å forstå årsakene til helseubalanser, kan kroppen få kraft til å helbrede seg selv og oppnå sitt fulle potensial.

Les mer

20230403_Silje-4.jpg
bottom of page