top of page
20230929-Silje-Biopat-42.jpg

Biopat/Sykepleier
Silje Selmer

Silje Louise Selmer er en tidligere ballettdanser og danseinstruktør, som nå bor på en økologisk gård i Sauherad sammen med familien sin. Hun har en bachelorgrad i sykepleie og studerer for tiden for å bli biopat (naturterapeut) ved Tunsberg medisinske skole.

 

Silje ønsker å hjelpe andre med å oppnå optimal helse gjennom skreddersydde biopatiske/naturterapeutiske behandlinger som inneholder kostholds- og livsstilsendringer, vitamin- og mineraltilskudd, urtemedisiner, immunterapi og trening. Hun har personlig erfaring med å bruke disse tilnærmingene til å overvinne sine egne helseutfordringer.

Silje tror at ved å forstå årsakene til helseubalanser, kan kroppen få kraft til å helbrede seg selv og oppnå sitt fulle potensial.

NB! Silje har for tiden permisjon. Informasjon gis her når hun er tilbake.

Informasjon om Silje Selmer

Sykepleier, Biopat-student, helsefremmende trening og danseinstruktør.


Kontaktinfo: silje.l.selmer@gmail.com tlf. 47 06 50 15

 

Silje Louise Selmer brenner for å kunne leve et helhetlig liv innenfor helse. Hun bor på en gård i Sauherad sammen med sin mann og 3 barn, hvor de driver med økologiske epler og dyrker sin egen økologiske grønnsaker, frukt og urter.

 

Tidligere har hun hatt en ballett-karriere hvor hun har danset på Den Norske Opera og Ballett og Ballet West i U.S.A. Hun har også vert danselærer i kulturskolen i 12 år.


I de senere årene har hun tatt en Bachelor i Sykepleie fra Universitetet i Sørøst Norge. Hun har flere års erfaring fra hjemmesykepleien, medisinsk- og kirurgisk avdeling på sykehus, sykehjem og omsorgsboliger.

 

Silje utdanner seg også nå som Biopat (Naturopat) på Tunsberg medisinske skole hvor hun har gått dypere inn i grunnmedisin, har lært mye om ernæring,
immunterapi, urtemedisin, levende blodanalyser, helsecoaching og naturmedisinsk filosofi.

 

Som Sykepleier og snart Biopat ønsker hun å dele sine kunnskaper å hjelpe andre med å oppnå sitt fulle potensiale for helse. Silje har i sin oppvekst opplevd å se sin egen far alvorlig syk for så å se han bli helbredet gjennom naturterapeutiske prinsipper. Han lever fortsatt den dag i dag og er gründeren bak Bio-Life produktene.


Silje har også hatt egne helseutfordringer. Hun ble diagnostisert med ME for ca. 10 år siden. Hun hadde cyster på skjoldbruskkjertelen og gallestener som ga store smerter. Hun fikk beskjed om at både skjoldbruskkjertelen og galleblæra måtte fjernes, men hun bestemte seg heller for å gå den Naturterapeutiske veien for å få kroppen i balanse igjen.


Gjennom riktig kosthold, vitaminer, mineraler, urtemedisiner og riktig trening, fikk hun helsa si tilbake igjen. Gallestenene og smertene var borte, og legene kunne ikke finne noe galt med skjoldbruskkjertelen. Hun hadde fått tilbake livsenergien igjen og legene sa at ME diagnosen måtte ha vert feil.


Dermed bestemte hun seg for å bli en biopat. Men først ble hun sykepleier for å få en dypere forståelse for hvordan helsevesenet virkelig fungerer. Silje har erfart hvordan man kan med riktig kunnskap og verktøy få kontroll over sin egen helse og ønsker å hjelpe deg dersom du lider av Lite energi, dårlig mage og tarm funksjoner, matintoleranser, SIBO, overvekt, høyt blodtrykk, lavt stoffskifte, diabetes, fibromyalgi, migrener, gikt, eksem, søvnproblemer, hormonproblemer, long Covid m.m, eller rett og slett
det som ikke legen klarer å finne ut av som i dag kalles MUPS (Medisinske uforklarlarte fysiske symptomer).


Silje ønsker å grundig kartlegge, og gjerne i samråd med din lege for å finne ut årsakene til hvorfor kroppen har kommet i ubalanse. Dermed kan det lages en skreddersydd biopatisk kur spesielt tilpasset ditt symptombilde som innebærer kostholds- og livsstilsendringer, vitamin og mineral tilførsel, urtekurer, immunterapi og trening. Målet er å få kroppen til å helbrede seg selv og skape den beste versjonen av deg selv, slik at du kan ha
kontroll over ditt eget liv og energi til å gjøre det du ønsker mest i livet.

«Helse er ikke alt, men uten helse er det ingen ting.»
Bernard Jensen (1908-2001)

bottom of page